Anlık Bildirim

Assassin's Creed serisinden 8 yıl sonra rekor geldi

Ubisoft'un popüler video oyun serisi Assassin's Creed'in geçtiğimiz saatlerde son mali yıla dair mali sonuçları paylaşıldı ve seriden rekor geldi.

Assassin's Creed serisinden 8 yıl sonra rekor geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı popüler video oyun serisi Assassin's Creed'in son mali yıldaki mali sonuçları paylaşıldı. Paylaşılan sonuçlara göre Assassin's Creed serisi son mali yılda rekor kırmış durumda.

Assassin's Creed'den Rekor

Dün yapılan açıklamaya göre serinin satışları geride bıtraktığımız yıl rekor kırdı. Bundan önceki rekor 2013 yılına aitti ve geçen yılki satışları 2012'nin satışlarını %50 geçmiş. Kısaca seri rekorunun bir hayli üzerine çıkmış durumda. 

Serinin son oyunu Assassin’s Creed Valhalla gerçekten satış anlamında güçlü bir çıkış yapmıştı ve PC tarafında rekor kırmıştı. Assassin's Creed 3 hala çıkış haftasında adet açısından satış rekorunu elde tutuyor. 

Bildiğiniz gibi Assassin's Creed Origins'e kadar serinin her yıl yeni bir oyunu çıkıyordu ancak oyunlar birbirini çok tekrar etmeye başlayınca ve oyunlar hatalı çıkınca oyunculardan büyük tepki gelmişti. Sonrasında ise şirket oyunlar arasında daha uzun süreler bırakmaya başladı ve son üç oyun da ortalama üzeri yorumlar aldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20364 kez okundu.
7 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Assassin's Creed, ubisoft ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim