Anlık Bildirim

Asus RGB Bezel-Free ile monitörleriniz birleşiyor

Asus RGB Bezel-Free aksesuarı ışığı manipüle ederek iki monitör arasında sanki bir boşluk yokmuş hissi uyandırıyor. Böylece tek bir monitör görünümü ortaya çıkıyor.

Asus RGB Bezel-Free ile monitörleriniz birleşiyor Tam Boyutta Gör

Bugün gerek oyuncular gerekse de profesyoneller çoklu monitör kurulumlarına ihtiyaç duyuyor. Birden fazla monitör kullanmak aradaki boşluklar nedeniyle gözü rahatsız edebiliyor. Asus buna ilginç bir çözüm bulmuştu.

Asus RGB Bezel-Free özellikleri ve fiyatı

İlk olarak CES 2018 fuarında tanıtılan Asus ROG Bezel-Free aksesuarı iki monitör arasına yerleşerek sanki tek bir monitörmüş havası veriyor. Uzun bir aradan sonra aksesuar satışa çıktı.

Bezel-Free ürünü ışığı yansıtarak monitör kenarlarını görünmez hale getiren bir materyal kullanıyor. Üç monitöre kadar bu aksesuarı kullanarak gözlerinizi rahatsız etmeyecek şekilde bir nevi sanal bir tek monitör oluşturuyor.

Aksesuarın kullanım şartı en fazla 27 inç boyutunda monitör olması ve 130 derecelik açı ile birleşmesi. Elbette aynı boyuttaki monitörlerde daha güzel bir görüntü oluşturacaktır. Asus RGB Bezel-Free ürünü 110$ fiyat etiketi ile satılıyor.

Asus RGB Bezel-Free ile monitörleriniz birleşiyor Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim