Anlık Bildirim

Asus Zenfone 11 Ultra'nın Avrupa fiyatlandırması sızdırıldı: İşte beklenen özellikler

14 Mart'ta piyasaya sürülecek Asus'un yeni cihazı Zenfone 11 Ultra'nın Avrupa fiyatlandırılması ve teknik özellikleri, yeni bir rapor sayesinde ortaya çıktı. İşte detaylar:
Asus Zenfone 11 Ultra'nın Avrupa fiyatlandırması sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Asus, şimdilerde yeni akıllı telefonu Zenfone 11 Ultra'yı küresel pazarlarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapor sayesinde ise cihazın Avrupa fiyatlandırması ortaya çıktı.

İşte Asus Zenfone 11 Ultra'nın beklenen özellikleri ve fiyatı:

14 Mart'ta piyasaya sürülecek Asus Zenfone 11 Ultra'nın bazı özellikleri ve Avrupa fiyatlandırması, lansmana sayılı günler kala ortaya çıktı. 6,78 inç FHD+ 144Hz LTPO AMOLED ekrana sahip olması beklenen cihaz, 16 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB'a kadar depolama alanıyla eşleştirilmiş Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti tarafından desteklenecek.

Asus Zenfone 11 Ultra'nın Avrupa fiyatlandırması sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Ön tarafta 32MP selfie kamerasının yer alacağı cihazın arka tarafında ise 50MP Sony IMX890 birincil sensör, 13MP ultra geniş lens ve 32MP 3x telefoto lensten oluşan üçlü kamera kurulumu bulunacak. Ayrıca Android 14 üzerinde çalışacak cihaz, 65W kablolu ve 15W kablosuz şarj destekli 5.500mAh bataryadan güç alcak.

Cihazın beklenen fiyatlandırmasına değinecek olursak ise rapora göre iki depolama yapılandırmasıyla piyasaya sürülecek cihazın 12 GB RAM ve 256 GB depolama versiyonu yaklaşık 1.078 dolar16 GB RAM ve 512 GB depolama versiyonu ise yaklaşık 1.143 dolar olacak. Ayrıca raporda bu fiyatların muhtemelen 14 Nisan'a kadar geçerli olan promosyon lansman fiyatları olduğu da belirtilmekte. Bu tarihten sonra ise daha uygun fiyatlı olan modelin yaklaşık 43 dolar, diğer modelin ise yaklaşık 107 dolar artması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim