Anlık Bildirim

Atlasglobal uçuşlarını durdurdu: İflas mı ediyor?

Bir süredir ekonomik sorunlarla uğraşan Atlasglobal havayolları uçuşlarını durdurma kararı aldı. Yapılan resmi olmayan bir açıklamada ise şirket adına iflas başvurusunun yapıldığı söylendi.

Atlasglobal uçuşlarını durdurdu: İflas mı ediyor? Tam Boyutta Gör

2001 yılından bu yana aktif olarak havacılık hizmeti veren Atlasglobal Havayolları, aldığı bir kararla tüm uçuşlarını durdurdu. Havayolu şirketi belirli bir süredir ekonomik sıkıntılar içerisindeydi. Şirket, ekonomik sebeplerden dolayı 26 Kasım - 21 Aralık tarihleri arasında da tüm uçuşlarını durudurma kararı almıştı.

İstanbul-Bağdat seferiyle son uçuşunu yapan Atlasglobal, tüm çalışanlarını Florya'daki genel merkezlerine çağırarak durum hakkında bilgi verdi. Şirket, toplantıda çalışanlarına işe gelmemelerini söyledi.

İflas gerçekleşecek mi?

Uçuşlarını durdurma kararı alan Atlasglobal, sonraki dönemlere ait bileti bulunan yolcuların, bilet ücretlerinin ödeneceğini ve oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmeye çalıştıklarını bildirdi.

Şirketten gelen resmi olmayan bir açıklamada, havayolu şirketi adına iflas talebinde bulunulduğu belirtildi. Çalışan maaşlarının ödenmesi konusunda ise hukuk departmanlarının konuyla ilgilendiği söylendi.

İflas konusu hakkında resmi bir açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim