Anlık Bildirim

Avatar tekrar gişenin kralı oldu: Endgame'i iki günde geçti

Avengers: Endgame'in liderliği kısa sürdü. Bu hafta Çin'de tekrar yayınlanan Avatar, sadece iki günde 8,9 milyon dolar kazandı ve Endgame'i rahatlıkla geride bıraktı.

Avatar tekrar gişenin kralı oldu: Endgame'i iki günde geçti Tam Boyutta Gör

Avengers: Endgame'in gişe liderliği sadece 18 ay sürdü. Bu hafta Çin sinemalarında tekrar vizyona giren James Cameron'un ünlü filmi Avatar, Endgame'in "tarihin en yüksek hasılat elde eden filmi" rekorunu kısa sürede eline geçirdi. Deadline'ın raporuna göre Avatar bu Cumartesi itibarıyla tekrar liderliğe yükselmiş durumda.

Sadece iki günde 8,9 milyon dolar kazandı

Bu hafta öncesinde Avengers: Endgame'in toplam hasılatı 2,797 milyar dolar, Avatar'ın toplam hasılatı ise 2,789 milyar dolardı. Avatar tekrar vizyona girdikten sonra sadece iki gün içerisinde Çin'de 8,9 milyon dolar daha kazanmayı başarmış. Yani Avatar şu anda Endgame'in yaklaşık 1 milyon dolar önünde bulunuyor.

Geçtiğimiz Perşembe günü China.org'a konuşan James Cameron,"Avatar 10 yıl önce yayınlandığı dönem kadar bugün de günümüzle ilişkili. İklim değişikliğimiz var, ormansızlaştırma sorunlarımız var, doğayla olan ilişkimiz daha önce hiç olmadığı kadar risk altında. Avatar da bunlarla ilgili bir film, ancak aynı zamanda zamansız bir film. Bazı insanlar hikayeleri çok basit olmaları nedeniyle eleştiriyor. Öyle basit değildi, evrenseldi. Dünyanın her tarafından herkesin anlayabileceği ve duygusal bağlantı kurabileceği bir hikayeydi." sözlerini kullandı. 

Endgame ve Avatar filmlerinin her ikisi de şu anda Disney çatısı altında bulunuyor. Aradaki fark çok az olduğu için bu hafta olduğu gibi filmlerin tekrar vizyona alınması durumunda kısa sürede liderlik el değiştirebiliyor. Önümüzdeki süreçte Endgame'in tekrar yayınlanması halinde yine benzer bir durum görebiliriz.

Avatar tekrar gişenin kralı oldu: Endgame'i iki günde geçti Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
97088 kez okundu.
18 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avatar, avengers: endgame ve
4 etiket daha film gişe sinema Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim