Anlık Bildirim

Netflix'in Avatar: The Last Airbender dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu

Bir zamanların en popüler animasyonlarından birisi olan başarılı Avatar: The Last Airbender dizisinin live-action Netflix uayrlamasından yeni haberler geldi. Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu.

Avatar: The Last Airbender dizisinin oyuncuları belli oldu Tam Boyutta Gör

2005 yılında başlayan, 2008 yılında sonlanan 3 sezonluk Avatar: The Last Airbender'ın bildiğiniz gibi Netflix tarafından bir live-action dizi uyarlaması geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin en önemli dört oyuncusu belli oldu.

Oyunculara baktığımızda çok popüler isimleri göremiyoruz. Netflix'in Avatar: The Last Airbender dizisinin oyuncuları şöyle: Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka) ve Dallas Liu (Zuko). Oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Avatar: The Last Airbender'ın orijinal yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko ne yazık ki fikir ayrılıkları sebebiyle projeden ayrılmıştı ve yapılan son duyuruya göre yerlerine Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita), Dan Lin (The Lego Movie), Lindsey Liberatore (Walker) ve Michael Goi (Swamp Thing) gibi isimler geldi.

Dizinin yayın tarihi ne yazık ki bilinmiyor. Nasıl bir uyarlama olacağı da bilinmiyor ancak umuyoruz ki film kadar kötü olmaz. 

Avatar: The Last Airbender Oyuncu Kadrosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16847 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, avatar: the last airbender ve
2 etiket daha Yaşam Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim