Anlık Bildirim

Avrupalı ​​futbol taraftarlarının kripto jetonlara milyonlar harcadığı ortaya çıktı

Günümüzde kendi kripto jeton ve NFT'lerini oluşturan futbol takımları, çalışmalarını sürdürüyor. Avrupalı futbol taraflarlarının kripto içeriklere büyük bir harcama gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Avrupalı futbol taraflarından büyük kripto harcaması Tam Boyutta Gör

Günümüzde büyük futbol takımları kripto dünyasına dahil olarak kendine özel jeton ve NFT’ler oluşturmaya başladı. Taraftarlar ile etkileşim ve ödüllendirme için Socios ile anlaşan 24 avrupa takımının, uygulama aracılığıyla 300 milyon dolardan fazla token sattığı ortaya çıktı.

Endişeler artıyor

Socios'un Baş Strateji Sorumlusu Max Rabinovich, tokenların kâr amaçlı işlem yapmak yerine hayranlar tarafından saklanacak ve kullanılacak şekilde tasarlandığını söylüyor. Bununla beraber taraftarlara, stadyumda çalınacak müziğe oy verme, dijital mağazalarda yer alan ürünlerde yüzde 5 indirime ve ücretsiz bilet çekilişlerine kadar farklı avantajlar sunuluyor.

Büyük futbol klüplerinin, tokenların bir kısmını elinde tutarak piyasayı değiştirdiği düşünülürken, bu tokenların güvenliği ve kullanımıyla ilgili endişeler artmaya devam ediyor. Araştırmacılar, kripto paralar ile satın alınabilen ve sanal para niteliği taşıyan taraftar tokenlarının, diğer kripto para birimleri gibi para kazanma amacıyla kullanıldığını söylüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim