Anlık Bildirim

Aytemiz'den indirimli yakıt alışverişi imkanı sunan temassız ödeme sistemi: Vaay

Müşterilerin araçtan inmeden dijital olarak yakıt alımı yapabildiği Vaay ile sürücüler tüm işlemlerini telefonu üzerinden yapabilecek ve kendisine özel sağlanan 365 gün indirimden faydalanabilecekler.

aytemiz vaay ödeme indirimli yakıt

Dijitalleşme adımlarını sürdüren Aytemiz Petrol, bireysel akaryakıt müşterileri için sunduğu Vaay isimli yeni elektronik ödeme sistemini hayata geçirdi.

Müşterilerin araçtan inmeden temassız ve dijital olarak yakıt alımı gerçekleştirebildiği, online olarak fiş/faturanın oluşturulduğu Vaay uygulaması ile filo araçlarının yaşadığı avantajlar ilk defa bireylere de sunuluyor. Bireysel araç sahipleri sisteme dahil olarak yüzde 5’e varan indirimlerle yakıt alışverişi yapabilecek.

Aytemiz mobil uygulamasına entegre edilen yeni ödeme sistemi Vaay Türkiye genelinde tüm Aytemiz istasyonlarında geçerli olacak ve tüm kredi kartları kullanılabilecek.

Vaay uygulaması ile 20 milyona yakın bireysel araç sürücüsünü hedeflediklerini dile getiren Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık, "Vaay sistemi ile tüm sürücüler yakıt alışverişlerinin geçmişlerini takip edebilecek, aylık yakıt alım kotasını belirleyebilecek, tüm işlemlerini telefonu üzerinden yapabilecek ve kendisine özel sağlanan 365 gün indirimden faydalanabilecekler." şeklinde konuştu.

Vaay uygulamasının pratik bir şekilde kullanılabildiğini aktaran Erol Varlık konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

"Aracından çıkmadan ve kimseyle temas etmeden akaryakıt almak isteyen bir tüketici için, Aytemiz aplikasyonu üzerinden oluşturacağı bir kodun, istasyonlarımızda satış görevlisine gösterilmesi yeterli olacak. Yakıt faturası da taşıt tanıma sistemindeki gibi kendisine dijital ortamda ulaştırılacak. Sektörümüzde ve özellikle de pandemi döneminde, tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran böyle yüksek bir teknolojinin kullanımının çok önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. İşlerimize sımsıkı sarılmaya, birliğe, beraberliğe ve çok çalışmaya ihtiyacımız olduğu bu gibi zorlu dönemlerde yapılan yenilikçi ve yaratıcı çalışmaların başarıya ulaşacağına inancımız tamdır"

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2689 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aytemiz, vaay ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim