Anlık Bildirim

Dizi severlere güzel haber: Başarılı bilim kurgu filmi Blade Runner'ın dizisi geliyor

Sinema dünyasının en popüler ve en başarılı film serisi olan Blade Runner'ın dizisi için çalışmalar çoktan başlamış. İlk filmin de yönetmeni olan Ridley Scott açıkladı.

Başarılı bilim kurgu filmi Blade Runner'ın dizisi geliyor Tam Boyutta Gör

Philip K. Dick'in Android'ler Elektrikli Koyun Düşler mi? adlı romanını temel alan, sinema dünyasının en popüler filmlerinden birisi olan Blade Runner için güzel bir haber paylaşıldı. 

Blade Runner'ın Dizisi Geliyor

Geçtiğimiz günlerde Alien dizisi hakkında konuşmak için röportaj veren Ridley Scott, konuşma esnasında Blade Runner dizisini de duyurdu. Hatta duyurmakla kalmayıp çalışmaların çoktan başladığını ve ilk bölümünün senaryosunu çoktan yazdıklarını söyledi. Ne yazık ki Ridley Scott, proje hakkında bir detay paylaşmadı.

Bu projede şüphesiz en çok oyuncu kadrosu ve bütçesi merak ediliyor. Her iki Blade Runner filminin de oyuncu kadrosu ve özellikle görselliği muhteşemdi. Ayrıca bu dizinin filmler ile bir bağlantısı olup olmayacağı da yine merak edilenler arasında. Umuyoruz yakın zamanda proje ile ilgili daha fazla detay öğrenebiliriz. 

Şu anda Netflix üzerinde Blade Runner'ın ikinci filmi olan Blade Runner 2049'u bulabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde ise Blade Runner'ın animesi olan Blade Runner: Black Lotus hulu da yayınlanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim