Anlık Bildirim

Resident Evil Welcome to Raccoon City filminden ilk yorumlar geldi: "Oyuna sadık bir film"

Resident Evil film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den ilk yorumlar geldi. Filmin oyuna sadık olduğu söyleniyor.

Resident Evil Welcome to Raccoon City filminden ilk yorumlar geld Tam Boyutta Gör

Capcom'un başarılı video oyun serisi Resident Evil'ın film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den ilk yorumlar geldi.

"Oyuna Sadık"

Resident Evil: Welcome to Raccoon City geçtiğimiz günlerde yurt dışı basınından bazı kuruluşlara izletildi. İzleyenler spoiler olmadan film ile ilgili görüşlerini paylaştı. Yorumlara baktığımızda neredeyse herkes oyuna çok sadık bir film olduğunu söylemiş. Önceki seriden daha güzel bir film olduğu da belirtilmiş ancak genel olarak ne yazık ki film çok da başarılı bulunmamış. Filmin özellikler hayranları hedef aldığı ve seriyi bilmeden izleyenlerin film olarak çok tatmin kalmayacağı da belirtilenler arasında.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Johannes Roberts üstleniyor. 24 Kasım 2021'de vizyona girmesi beklenen Resident Evil filminin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şöyle: Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim