Anlık Bildirim

Battlefield 2042'nin PC versiyonu için özel fragman geldi: DLSS ve RTX aktif

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042'den yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Video, oyunun PC versiyonundan alınmış görüntülerden oluşuyor.    

Battlefield 2042'nin PC versiyonu için özel fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042'nin yeni oynanış videosu paylaşıldı.

Video, oyunun PC sürümünden alınan görüntülerle dolu ve videoda NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve Işın İzleme açık durumda. Battlefield 2042, 19 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Battlefield 2042 PC Fragmanı

PC'deki grafikler, ışın izlemeli çevresel perdeleme (yalnızca PC'de mevcut) daha da iyileşiyor. Aynı zamanda GeForce RTX tabanlı PC'ler, mükemmel ışın izleme performansı sağlamak için özel RT çekirdeklerine sahip ve NVIDIA DLSS, görüntü kalitesinden ödün vermeden performansı artırıyor. NVIDIA Reflex ise maksimum rekabet gücü için atış doğruluğunu sağlamak için sistem gecikmesini optimize ediyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim