Anlık Bildirim

GTA 6 ve Red Dead Redemption'la ilgili yeni söylentiler çıktı: "GTA 6'nın geliştirme süreci tam bir kaos"

Oyun dünyasının en popüler serileridnen olan GTA'nın altıncı oyunu ile ilgili üzen bir söylenti çıktı. Ancak Red Dead Redempiton hayranları için de güzel bir söylenti var.

GTA 6'nın geliştirme süreci tam bir kaos Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı GTA ve Red Dead Redemption ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıktı.

GTA 6'dan Kötü, Red Dead Redemption'dan Güzel Haber

Özellikle GTA ile ilgili birçok bilgi sızdıran Rockstar Mag'den Chris, şirketin en önemli iki serisi hakkında bazı iddialarda bulundu. Söylediğine göre GTA 6'nın geliştirme süreci şu anda bir karmaşanın ortasında.

Belirtilenlere göre oyunun geliştirilmesine Dan Houser ayrılınca yeniden başlanmış. 2019'da ise hikaye ve oynanışla ilgili ciddi değişikliklere gidilmiş. Hatta oyunun 2020'de duyurulması bekleniyormuş ancak ne yazık ki böyle bir şey gerçekleşmedi. Bu söylentiler de aslında oyunun neden bu kadar geciktiğini bir göstergesi olabilir.

Güzel haber ise Red Dead Redemption'dan. Bildiğiniz gibi serinin ilk oyunu sadece konsollar için çıkış yaptı. Bu yüzden de oyuncular uzun bir süredir oyunun yeni nesil konsollara ve PC'ye gelmesini bekliyor. Söylentiye göre aynı GTA Trilogy'de olduğu gibi Red Dead Redemption PC ve yeni nesil konsollar için geliştiriliyor. Kısaca bir remake tarzında değil, sadece yenilenmiş kontroller ve geliştirilmiş grafikler. Tüm bunların yalnızca söylentiden ibaret olduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim