Anlık Bildirim

Battlefield 2042'nin test sürümü kritik bir sorun sebebiyle PS5'te iptal edildi; yeni oynanış videosu geldi

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042'nin şu anda devam eden kapalı teknik oyun testi sürümü PlayStation 5 için kriti kbir sorun sebebiyle iptal edildi

Battlefield 2042'nin test sürümü PS5'te iptal edildi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042'nin daha öncesinde de duyurulduğu gibi şu anda kapalı olarak bir teknik test sürecinde. Geçtiğimiz saatlerde ise PlayStation 5 sahipleri için üzücü bir haber geldi.

PS5'te İptal Edildi

Birkaç gün öncesinde PC için teknik test sürümü erişime açılan Battlefield 2042, oyuncular tarafından deneniyor ve internete çeşitli videolar sızdırılıyor. Ne yazık ki PlayStation 5 sahipleri teknik test sürecinden mahrum kalacak. Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre oyunun PlayStation 5'teki test sürümü kritik bir sorun sebebiyle iptal edildi. Ne yazık ki sebep açıklanmadı. 

PlayStation 5 sahipleri bu kapalı test sürecinden mahrum kalsa da Eylül 2021'de bir test daha yapılacağını hatırlatalım. Umuyoruz o zamana kadar sorun giderilmiş olur. PS5'in aksine Xbox Series sahiplerine ise davetiye kodları geçtiğimiz gün gönderildi.

Oynanış Videosu Sızdıran Oyunun Tamamından Ban Yiyebilir

Test sürecinde birçok oyuncu YouTube'a oynanış videosu yükledi ve bunların birçoğu silindi. Eğer siz de teste erişim kazandıysanız ve video paylaşma düşünceniz varsa bu fikirden vazgeçebilirsiniz. Çünkü EA, paylaşımı yapanı sizin yaptığınızı anladığında yalnızca test sürecinden değil, tüm oyundan da banlayabilir. Son sızdırılan oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim