Anlık Bildirim

Battlefield 2042'nin 400'den fazla düzeltme ve geliştirme sunan güncellemesi yolda

DICE geçtiğimiz saatlerde Battlefield 2042'nin 400'den fazla geliştirme ve düzeltme sunan güncellemesinin önümüzdeki hafta yayınlanacağını duyurdu.                

Battlefield 2042'ye büyük bir güncelleme geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Electronic Arts'ın yaptığı Battlefield 2042'nin sorunlu çıkışı üzerinden yaklaşık 6 ay geçmiş durumda ve oyuncular her geçen gün daha da mutsuz oluyor. Geçtiğimiz saatlerde de DICE'dan az da olsa sevindiren bir haber geldi.

Battlefield 2042 Güncellemesi Yolda

Geçtiğimiz saatlerde DICE'ın onaylaması üzerine oyunun yeni güncellemesinin yolda olduğu öğrenildi. Yeni güncelleme 400'den fazla geliştirme ve düzeltme sunacak. Ne yazık ki detaylar henüz belli değil ancak birkaç gün içerisinde detaylar da gelecektir. Net bir tarih de şu an için belli değil ancak büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak.

Yeni güncelleme oyunun içerik problemlerini büyük bir ihtimalle çözemeyecek ancak yine de güzel bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun eş zamanlı oyuncu sayısı geçtiğimiz günlerde 1000'in altına düşmüştü ve bu da bir Battlefield oyunu için kabul edilemeyecek bir istatistik. EA, oyuncuları kazanmak istiyorsa biraz daha farklı adımlar atmak zorunda kalabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3577 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield, battlefield 2042 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim