Anlık Bildirim

Battlefield 6'nın tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı

Electronic Arts'ın yayıncılığını yaptığı Battlefield'ın yeni oyunu Battlefield 6'nın tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Battlefield 6, 9 Haziran'da tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, oyun dünyasının popüler oyun serilerinden Battlefield'ın yeni oyunu Battlefield 6'nın tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı.

Battlefield 6'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda bir teaser yayınlandı ve oyunun tanıtılacağı tarih resmi olarak açıklandı. Battlefield 6, 9 Haziran 2021'de resmi olarak tanıtılacak. Battlefield'ın resmi YouTube kanalından Türkiye saati ile 17.00'da tanıtım yapılacak. 

Tanıtım esnasında yalnızca bir fragman mı yoksa daha fazlası mı gösterilecek ne yazık ki bilinmiyor. Bunu yaklaşık 1 hafta sonra öğreneceğiz. Geçtiğimiz haftalarda Battlefield 6'nın bir fragmanı sızdırılmıştı ancak EA, o fragmanın tanıtımda kullanılacak fragman olmadığını açıkladı. Yani henüz gerçek fragman sızdırılmış değil. 

Battlefield 6'nın bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapması bekleniyor. 

Battlefield 6 Teaser

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10065 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield 6, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim