Anlık Bildirim

5 farklı Need for Speed oyunu dijital mağazalardan kaldırıldı

Electornic Arts enteresan bir açıklama geldi. Beş farklı Need for Speed oyununun dijital mağazalardan kaldırıldığını açıkladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Need for Speed oyunları dijital mağazalardan kaldırıldı Tam Boyutta Gör

Elecotronic Arts'ın popüler yarış oyunu serisi Need for Speed severler için kötü bir haber paylaşıldı. Özellikle eski oyunları satın alma planı olanlar ne yazık ki bu planını iptal etmek zorunda kaldı.

Need for Speed Oyunları Dijital Mağazalardan Kaldırıldı

Elecotronic Arts bir son dakika açıklaması ile Need for Speed Carbon, Need for Speed Undercover, Need for Speed Shift, Need for Speed Shift 2: Unleashed ve Need for Speed The Run oyunlarını dijital mağazalardan kaldırıldığını açıkladı. Online bölümünü oynamak isteyenler için de yine bir kötü haber daha paylaşıldı.

Eğer oyuna daha önceden sahipseniz, oyunun online modlarını 31 Ağustos 2021'e kadar oynayabileceksiniz. Daha sonrasında online sunucular da kapanacak. Oyunun çevrimdışı modlarında herhangi bir erişim sıkıntısı olmayacak. Çevrimdışı modları istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. 

Topluluk yöneticisi Max_Joker, Reddit'te yaptığı açıklamada, bunun zor bir karar olduğunu ancak serinin geleceğine odaklanmak için vites değiştirdiklerini söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18799 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
need for speed, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim