Anlık Bildirim

Battlefield 6 ile ilgili daha fazla bilgi sızdırıldı

Savaş oyunları arasında en popüler serilerden biri olan Battlefield'ın yeni oyunu ile ilgili daha fazla bilgi sızdırıldı. Sızdırılan bilgiye göre oyundaki yıkılma mekaniği daha gerçekçi olacak.

Battlefield 6 ile ilgili daha fazla bilgi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı popüler savaş oyunu serisi Battlefield'ın yeni oyunu ile ilgili yeni bilgiler sızıdırıldı. Geçtiğimiz hafta EA CEO'su Andrew Wilson, oyunun fazlasıyla büyük olacağını söylemişti. Şimdi de oyunun fizik mekaniği hakkında bazı bilgiler sızdırıldı. Her şeyden önce bu bilgilerin resmi olarak onaylanmadığını ekleyelim.

Battlefield serisi çevrimiçi tarafta yıllardır daha geniş haritalar sunan ve haritanın maçtaki olaylara göre değiştiği bir oyun sunuyor. Örneğin, maç esnasında bir binayı yıkabilir ve haritada bazı değişikliklere yol açabilirdiniz. Yani oyunda bir yıkılabilirlik var. Ancak bu yıkılabilirlik daha çok büyük yapılar için var ve gerçeğe yakın bir fizik ne yazık ki yoktu. Yapı çok fazla hasar aldığı zaman tamamen yıkılıyordu.

Battlefield Bad Company 2'de ise bir duvarın istediğiniz yerini yıkabiliyordunuz. Örneğin bir duvarın ortasına ateş ederek küçük bir delik açıp oradan ateş edebiliyordunuz. Son sızdırılan bilgilere göre bu yıkılabilirlik geri dönüyor. Yalnızca küçük yapılar için değil. Binalarda da spesifik olarak tek bir bölgeyi yıkabileceksiniz. Yani oyundaki yapılar artık gerçekçi bir fizikle yıkılacak. Binanın tek bir tarafını patlattıysanız binanın tamamı değil, sadece o kısmı yıkılacak.

Battlefield 6'nın bu yılın sonlarında yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanması bekleniyor. Daha fazla detayın ve ilk videoların en geç yıl ortasında gösterilmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15816 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield 6, bf6 ve
2 etiket daha yıkılabilirlik Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim