Anlık Bildirim

Battlefield Mobile'ın Android cihazlar için test sürümü yakında geliyor

Popüler savaş oyunu serisi Battlefield'ın mobil oyunu için yeni detaylar paylaşıldı. Ayrıca oyunun test sürümü için de yeni detaylar geldi.

Battlefield Mobile test sürümü sonbaharda geliyor Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler video oyun serilerinden biri olan Battlefield'ın yeni oyunu geçtiğimiz aylarda mobil cihazlar için duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise oyunun Google Play sayfası açıldı. Ardından da oyunun test sürümü için yeni detaylar geldi.

Test Sürümü Sonbaharda Geliyor

Oyundan yeni açıklanan detaylara göre oyunun test sürümü Android cihazlar için bu sonbaharda başlayacak. Ancak ne yazık ki test sürümü başlangıçta sadece Endonezya ve Filipinler'de erişime açılacak. İlerleyen süreçte büyük ihtimalle Türkiye'de bu test bölgeleri arasına girecektir.

Oyunun test sürümünde yalnızca Battlefield 3 haritası olan Conquest on Grand Bazaar bulunacak ki oyunun görselleri de Battlefield 3'ü anımsatmıyor değil. Battlefield Mobile; büyük ölçekli haritalara, yıkılabilir çevreye sahip olacak. Oyunda Assault, Support, Medic ve Recon olmak üzere 4 farklı sınıf bulunacak. Oyunun Google Play sayfasına göz gezdirerek çok daha fazla detay öğrenebilirsiniz. Ayrıca aşağıdan da oyun ile ilgili ilk görselleri bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim