Anlık Bildirim

Beats Studio Buds+ yeni şeffaf tasarım seçeneği ile ortaya çıktı: İşte fiyatı

Apple'ın Mayıs ayında piyasaya süreceği Beats Studio Buds+ ortaya çıktı. Kablosuz kulaklık yeni şeffaf tasarım seçeneği ve iyileştirilmiş aktif gürültü engelleme özelliği ile geliyor.
Beats Studio Buds+ şeffaf tasarımla geliyor: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör
Apple'ın önümüzdeki ay piyasaya sürmeye hazırlandığı Beats Studio Buds+ kısa süre önce Amazon'da listelendi. Kablosuz kulaklıkla ilgili sayfa hemen yayından kaldırılsa da bir kopyası hala Internet Archive hizmetinde duruyor.

Amazon sayfasında açıklanan bilgilere göre yeni model 18 Mayıs'tan itibaren 169.95 dolar karşılığında satışa sunulacak. Yani 2021'de piyasaya sürülen Studio Buds'tan 20 dolar daha pahalı bir fiyat etiketiyle çıkış yapacak.

Uzamsal sesi destekleyecek kulaklıklar şarj kutusunun desteği ile 36 saate kadar dinleme süresi sunacak. Ayrıca Beats Studio Buds+ ile birlikte dört farklı boyutta kulaklık ucu (XS, S, M ve L) verileceğini belirtelim.

Beats Studio Buds+ şeffaf tasarımla geliyor: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Şeffaf tasarım seçeneği

Kablosuz kulaklığın diğer özellikleri arasında daha büyük mikrofonlar ve daha güçlü bir Aktif Gürültü Engelleme (ANC) sistemi yer alıyor. Ancak asıl değişiklik, hem kulaklıkların hem de şarj kutusunun içini gösteren yeni yarı şeffaf versiyon.

Bunun dışında Beats Studio Buds+ geleneksel Siyah ve Fildişi renklerinde de satışa sunulacak. Daha önce cihazın eşleştirilmiş cihazlar arasında otomatik geçişi destekleyeceği ve ayrıca "Hey Siri" ifadesine yanıt verebileceği bildirilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim