Anlık Bildirim

AMC ve Sony, bedava Spider-Man: No Way Home NFT'si dağıtacak

ABD merkezli sinema zinciri AMC ve Sony tarafından yapılan açıklamalara göre merakla beklenen Spider-Man: No Way Home filmi için bilet alanlara bedava NFT dağıtılacak.

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan Spider-Man: No Way Home da son zamanlarda oldukça popülerleşen NFT akımına katılıyor. Kripto paralara olan desteğiyle bilinen ve dünyanın en büyük sinema zinciri olan AMC ve Sony, bu konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

86.000 NFT dağıtılacak Tam Boyutta Gör

İki dev şirket, 17 Aralık günü vizyona girecek olan ve bugün ABD'de ön satışları başlayan yeni Spider-Man filmi için bilet alan insanlara bedava 86.000 adet Spider-Man: No Way Home NFT’si dağıtılacağını duyurdu.

Açıklamalarda, biletlerin AMC’nin internet sitesinden veya mobil uygulamasından alınması gerektiği, 22 Aralık günü müşterilere verilecek olan bir kod yardımıyla da NFT’lerin alınabileceği ifade edildi.

Sony ve AMC, bu durumu bir deneme olarak nitelendiriyor. Yetkililer bu hamle sayesinde sinemaseverlerin NFT’lere karşı nasıl bir tutuma sahip olacağının ve bu tarz kampanyaların bilet satışlarını artırıp artırmayacağının ortaya çıkmasını umuyor.

AMC, kripto paraları kabul etmeye başlamıştı Tam Boyutta Gör

AMC’nin blok zinciri hamleleri devam ediyor

Ayrıca bu durumun AMC’nin ilk blok zinciri hamlesi olmadığını söylemek gerek. Zaten daha önce CEO Adam Aron, sinemaseverlerin ve şirket hissedarlarının NFT’lerin sektöre entegre edilmesini istediğini söylemişti. Ayrıca şirket, geçtiğimiz aylarda kripto paralara yönelik büyük bir adım atmış ve Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Dogecoin (DOGE) gibi kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim