Anlık Bildirim

Beklenen mobil oyun Clash of Minions, ön siparişlere açıldı

Lords Mobile oyunundan tanınan IGG’nin yeni oyunu olan RPG tabanlı Clash of Minions, iOS ve Android platformlarında ön siparişe açıldı. Oyunun detayları haberimizde...

Beklenen mobil oyun Clash of Minions, ön siparişlere açıldı Tam Boyutta Gör

Clash of Minions Lords Mobile yapımcısı IGG’nin geliştirdiği yeni mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor olacak. 18 Ağustos’ta hem iOS hem de Android cihazlara gelecek olan RPG oyun, şu anda ön sipariş ile kullanıcı kayıtlarını bekliyor.

Şu anda tüm bölgeler için ön kayıtlara açık olan Clash of Minions, oyuncuların yedi farklı fraksiyondan kahramanlar toplamasına ve onları destansı gerçek zamanlı birlik savaşlarında kullanmanıza olanak sağlayacak. Kadronuza eklediğiniz her kahramanın kendine özgü benzersiz becerileri olacak. Bu nedenle ordularınıza zaferi kazandırmak için en iyi karakter kombinasyonlarını seçebilir ve yedi ulusun tümü ile savaşabilmek için gereken kadroyu kurabilirsiniz.

Beklenen mobil oyun Clash of Minions, ön siparişlere açıldı Tam Boyutta Gör

IGG yeni oyununda ne içerikler sunuyor ?

Sadece tek dokunuşla belirli ödülleri toplayabildiğiniz oyunda rahat, stressiz ve düşük basınçlı oyunun keyfini kendi tarzınızda çıkarabilirsiniz. Oyunda kasıntı seviyeler ve benzeri durumlar mevcut değil. Sadece oynadığınız seviye puanlarını kahramanlarınız arasında nasıl dağıtacağınız önem kazanıyor.

Kahramanlarınız arasındaki en iyi sinerjiyi oluşturmanız dışında, rastgele labirentlerle ve farklı maceralarla da oyunda zevkli anlar yaşayabilirsiniz. Tüm savaş aksiyonlarından biraz uzaklaşmak istediğiniz de, birden fazla dallara ayrılan zindanları ve sürpriz köşeleri keşfedebilirsiniz.

Clash of Minions için ön kayıt bağlantılarına aşağıdan erişebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve mevcut oyun yapımcısının diğer oyunlarını keşfetmek isterseniz buradan resmi web sitesine bakabilirsiniz.

Clash of Minions Clash of Minions Clash of Minions Clash of Minions SkyRise Digital Pte. Ltd. Rol Oyunu

https://apps.apple.com/us/app/clash-of-minions/id1552356628

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim