Anlık Bildirim

İtalya, kültürel mirasını yeni mobil bulmaca oyunu ile keşfetmenizi sağlıyor

İtalya, Land of Wonders isimli yeni mobil oyunu ile ülkenin kültürel mirasını iOS ve Android cihazlarda bulmacalar aracılığı ile keşfetmenize imkan sağlıyor. Oyunun ayrıntıları haberimizde...

İtalya, yeni mobil oyunu ile kültür mirasını tanıtıyor Tam Boyutta Gör

İtalya Dışişleri Bakanlığı, ilk oyunu Italy Last of Wonders’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Şu anda iOS ve Android platformlarında mevcut olan oyun, oyuncular ülkenin güzelliği ve kültürü hakkında daha fazla şey keşfettikçe devam edecek 100’den fazla seviye içeren büyüleyici bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

İtalya Bakanlığı’nın yeni oyunu neler vaat ediyor ?

İtaly Land of Wonders, kendinizi İtalya’nın mimarisine, sanatına, müziğine ve kültürüne kaptırmanızı sağlayacak gibi gözüküyor. Oyun, ülkenin mirasına ilişkin farkındalığı yaymak için bulmacalarını her yaş için ilgi çekici ve oyuna adapte olması kolay bir şekilde yapılandırıyor. Dünya çapında bir oyuncu kitlesine hitap eden oyun, keyifli ve etkileşimli bir deneyim ve iyi hissettiren, çekici bir estetik sunacağını iddia ediyor.

Oyuncular, güneşi aydınlatmaktan sorumlu eski bir deniz feneri bekçisi olan Elio’nun hikayesini takip ediyor olacaklar. Elio’nun asistanı rolünü üstlenecek ve güneşin parlamasını sağlayacak 20 kıvılcım toplamak için İtalya’yı dolaşacaksınız.

Italy Land of Wonders sadece eğlenceli bir mobil oyun değil, aynı zamanda kültür ve teknolojiyi bir araya getiren gerçek bir kültür mirası olarak sunulmuştur. Oyunun ayrıntılarına erişmek için buradan resmi web sitesine ulaşabilir veya aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla oyunu indirebilirsiniz.

ITALY. Land of Wonders ITALY. Land of Wonders ITALY. Land of Wonders ITALY. Land of Wonders Games Ücretsiz 279,1 MB

ITALY. Land of Wonders ITALY. Land of Wonders ITALY. Land of Wonders ITALY. Land of Wonders Forge Reply Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim