Anlık Bildirim

Benzin ve motorine indirim, otogaza zam geldi

Kısa süre önce büyük zam gören benzin ve motorin için bu kez indirim açıklandı. İndirim kelimesi heyecan yaratabilir ancak özellikle benzin tarafında pompaya yansıyacak miktar sadece 23 kuruş.

Benzin ve motorine indirim, otogaza zam geldi

Benzin, motorin ve otogaz fiyatlarındaki dalgalanma sürüyor. Kısa süre önce 1,5 liranın üzerinde zam gelen benzin ve motorin için bu kez indirim açıklandı. Otogaza ise 33 kuruş zam geldi.

EPGİS'in ilk açıklamasında benzinin litre fiyatında 49 kuruş indirim yapıldığı belirtildi. Ancak indirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiği için bu indirim pompa fiyatına yansımayacak. Ardından motorin ve benzin için bu kez pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde sırasıyla 96 kuruş ve 23 kuruşluk indirim açıklandı.

LPG'ye ise 01.03.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 33 kuruş zam geldi. Bu fiyat artışı da pompaya yansıyacak. Böylece İstanbul, İzmir ve Ankara'da ortalama 9,86 TL'den satılan otogazın litre fiyatı 10,20 TL civarına yükselmiş oldu.

Motorinde yapılan 96 kuruşluk indirimle, ortalama litre fiyatı 16,10 TL civarına gerileyecek. Benzinde ise indirimin çoğu ÖTV'ye gittiğinden sadece 23 kuruşluk bir indirim yapılacak ve litre fiyatı ortalama 16,60 TL civarında olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3200 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, akaryakıt ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim