Anlık Bildirim

BİM’e uygun fiyatlı oyuncu ürünleri geliyor

BİM'in 20 Nisan aktüel ürün listesi yayınlandı. BİM'e 20 Nisan'da uygun fiyatlı oyuncu ürünleri ve elektronik ürünler geliyor. İşte BİM 20 Nisan aktüel ürün listesi:

Geçtiğimiz haftalarda uygun fiyatlı akıllı telefon ve Bluetooth hoparlör satışıyla gündeme gelen BİM, bu defa oyuncu ürünleri ve gençlerin ilgisini çekebilecek ürünler satacak. 20 Nisan’da genç kardeşlerimizin ilgisini çekebilecek teknolojik ürünler ve oyuncaklar geliyor. 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi böyle bir jest yapılmış.

BİM 20 Nisan aktüel ürünler

20 Nisan Cuma gününden itibaren BİM, "Oyun Zamanı" başlığı altında oyuncu mouse ve mousepad seti, oyuncu klavyesi ve oyuncu kulaklığı satılacak. Karaoke mikrofon, kulaklık ve tablet bilgisayar da diğer dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Afişte oyuncu ürünlerinin model isimleri yazmıyor. Ürünleri merak edenler için ürün isimleri şöyle: Klavye: TRUST 22113, Mouse ve mousepad: Trust 21963, Kulaklık: TRUST 21953

20 Nisan Cuma günü BİM’de satılacak ürünlerden tablet PC ve oyuncu kulaklığının fiyatı, internetteki satış fiyatlarından uygunken diğer ürünler hemen hemen aynı fiyat etiketlerine sahip. Mouse, mousepad, klavye ve kulaklık bir arada alındığında ürünlerinin toplamı 80 TL’ye denk geliyor. Hediye olarak güzel bir seçim olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25193 kez okundu.
58 kişi, toplam 62 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bim, bim 20 nisan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim