Anlık Bildirim

Binance, Bahreyn Merkez Bankası’ndan lisans aldı

Binance, ülkelerin kripto para yasalarına uyum sağlamaya devam ediyor. Çinli kripto para borsası şimdi de Bahreyn Merkez Bankası'ndan lisans aldı.                      

Binance, Bahreyn’de Faaliyet Gösterebilmek için Lisans Aldı Tam Boyutta Gör

Kripto para borsası Binance, sınırlarını genişletmeye devam ediyor. Binance, bu kez Bahreyn Merkez Bankası’ndan küresel bir kripto varlık servis sağlayıcı lisansı aldı. Şirket söz konusu bu lisans sayesinde Orta Doğu'daki ilk ülkesine tamamen düzenlenmiş hizmetler sunacak.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla birlikte bir Orta Doğu ülkesinden lisans aldığını duyurdu.

Bahreyn Merkez Bankası, Binance’e Körfez Arap Ülkeleri İş Birliği Konseyi aracılığıyla lisans verdi. Binance’in yeni lisansı, Orta Doğu’daki müşteriler için alım satım, saklama ve portföy yönetimi dahil olmak üzere kripto hizmetleri sunmasına olanak sağlayacak.

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Bahreynden alınan lisans, dünya çapında tam lisanslanma ve düzenlenme yolculuğumuzda bir kilometre taşıdır. Bu başarıyı kolaylaştıran büyük çalışma için, Veliaht Prens ve Başbakan olan SAİK Prens Salman bin Hamad Al Khalifa’nın vizyoner liderliğinin rehberliğinde Bahreyn Takımına teşekkür etmek istiyorum”

Bahreyn Merkez Bankası Başkanı Rasheed Al Maraj ise şu ifadeleri kullandı:

“Küresel trendlerle uyumlu düzenlemeler geliştirmek, CBB’de bizim için önemli bir hedef. İnovasyonu ve en iyi uygulamaları mümkün kılan düzenlemeler geliştirmek için Binance gibi ortaklar ve sektör liderleriyle çalışmaya devam ediyoruz”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim