Anlık Bildirim

101 karatlık elmas 12 milyon dolar değerinde kripto paraya satıldı

İngiltere merkezli müzayede evi Sotheby’s, 101 karatlık dev elması cuma günü Hong Kong'da yapılan bir açık arttırmada 12 milyon dolar değerinde kripto paraya sattı.

The Key 101.38” isimli 101.38 karatlık elmas, Hong Kong’da yapılan bir açık arttırmada satıldı. Kimliği bilinmeyen alıcı bu dev elmas için 12 milyon dolar değerinde kripto para ödemesi yaptı. Armut şeklindeki elmas, bu tür bir ödemeyle satın alınan en pahalı nesne unvanını aldı.

Bir elmas 12 milyon dolar değerinde kripto paraya satıldı

Yüksek düzeyde optik şeffaflığa sahip

Dünyaca ünlü elmas şirketi Diacore tarafından üretilen elmas, halka açık olarak satılan en büyük ikinci elmas olarak kayıtlara geçti. Yüksek düzeyde optik şeffaflığa sahip olan elmasın çok nadir olduğu ve genel olarak milyarderler, kraliyet üyeleri gibi insanlara ayrıldığı belirtiliyor.

Elması satın alan kişinin hangi kripto para birimi ile satın aldığı bilinmese de Sotheby’s satıştan önce yaptığı açıklamada sadece Bitcoin ve Ethereum’u ödeme yöntemi olarak kabul edeceğini söylemişti.

Bir elmas 12 milyon dolar değerinde kripto paraya satıldı Tam Boyutta Gör

Yapılan açıklamalarda mücevherlere kripto para ile ödeme yapmak için oldukça fazla talep olduğu ifade ediliyor. Sotheby’s de bu tarz açık arttırmalara devam edeceğini söyledi.  

Bu gibi kurumlar kripto paraları benimsemeye devam etse de dijital tokenlerin fiyatındaki oynaklık devam ediyor.

Kaynakça https://nypost.com/2021/07/09/gigantic-diamond-sells-for-12m-in-cryptocurrency-at-sothebys-auction/ https://u.today/someone-just-paid-12-million-worth-of-crypto-for-101-carat-diamond Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim