Anlık Bildirim

Bisiklet ve doğa tutkunları için tasarlandı: İşte yeni Toyota Corolla Trek

Japon otomotiv devinin Trek isimli bisiklet üreticisiyle iş birliği sonucunda ortaya çıkan 2020 Toyota Corolla Trek, bisiklet ve doğa tutkunlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Bisiklet ve doğa tutkunları için tasarlandı: İşte yeni Toyota Corolla Trek Tam Boyutta Gör

Yeni Toyota Corolla’nın macera tutkunlarına yönelik hazırlanan Trek versiyonu tanıtıldı. Tıpkı Focus Active gibi crossover esintileri taşıyan 2020 Toyota Corolla Trek, yalnızca station wagon gövde tipinde tercih edilebilecek.

2020 Toyota Corolla Trek modelini standart Corolla’dan ayıran dış tasarım unsurları arasında 20 mm artırılan yerden yükseklik, petek desenli ızgara, farklı tasarıma sahip 17 inç alaşım jantlar, LED farlar, sis farları, renkli arka camlar, bagaj kapağındaki ‘Trek’ logosu ve eteklerdeki plastik eklentiler bulunuyor. İç tarafta ise çift tonlu kumaş döşeme, ahşap trim ve Trek logolu kapı eşikleri dikkat çekiyor.

2020 Toyota Corolla Trek’in kokpitinde 7 inç TFT bilgi-eğlence ekranı ve 7 inç TFT gösterge ekranı bulunuyor. Son nesil Toyota Safety Sense özelliklerinden faydalanan araçta otomatik uzun farlar, trafik işareti algılama, gece ve gündüz yaya/bisikletli algılama özelliğine sahip çarpışma asistanı, şerit takip asistanı ve adaptif hız kontrolü gibi pek çok yardımcı sistem bulunuyor.

2020 Toyota Corolla Trek’in kaputu altında üç farklı motor seçeneği mevcut. 116 beygirlik 1.2 litre turbo benzinli ile başlayan seçenekler 1.8 litre ve 2.0 litre hibrit ünitelerle devam ediyor. Gücün yola aktarılmasında ise 6 ileri manuel (1.2 litre için) veya CVT şanzıman görev yapıyor. Avrupa’da satılacak 2020 Toyota Corolla Trek’in fiyatı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9319 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, toyota corolla trek ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim