Anlık Bildirim

SHIB coin Binance’de listeleniyor, DOGE katili olur mu?

Binance’in en düşük fiyatlı para birimi olacak SHIB fırtınalar estiriyor. Pek çok borsa yoğun işlemler nedeniyle çöktü veya işlemlere ara vermek zorunda kaldı. Pazar değeri ise fırladı.

SHIB coin Binance’de listeleniyor, DOGE katili olur mu? Tam Boyutta Gör

Henüz iki gün önce kripto para piyasasında fırtına koparmaya başlayan SHIB coin, oluşturduğu muazzam hacim sonrasında Binance’in de dikkatini çekti. Bu hacmi kaçırmak istemeyen borsa bugün listeleme yapıyor. 

SHIB ne kadar?

Cent bile diyemeyeceğimiz 0.0000005 gibi miktarlarla piyasaya çıkan ve toplamda 1 katrilyon arzı olan SHIB coin özellikle DOGE’nin başarısı sonrası dikkat çekti. Kucoin ve Huobi borsasına çıkmasıyla Elon Musk tarafından da dolaylı olarak bahsedilmesi aynı ana denk gelince olanlar oldu.

Sadece iki günde 6 kat artmayı başaran SHIB coin Binance’ın da dikkatini çekti. Şu sıralarda gerçekleşecek listeleme sonrasında birimin nasıl performans göstereceği merakla bekleniyor. 0.00003$ seviyelerine kadar çıkan SHIB toplamda 28 milyar dolar pazar değerine ulaştı ve günlük hacmi de 9 milyar dolar oldu.

Büyük bir ilgi gören SHIB coin yakın dönemde DOGE’nin tahtını sallayabilir. 66 milyar dolar değeri olan DOGE ile arasında 40 milyar dolar civarında fark var ancak sadece 2 günde 28 milyar dolara ulaştığını da unutmamak gerek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22414 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shiba Inu Coin, shibainu ve
2 etiket daha Binance Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim