Anlık Bildirim

Bitcoin üst üste sekizinci hafta kırmızı kapattı, piyasadan 1 trilyon dolar silindi

Son sekiz haftadır üst üste düşüşle kapatan Bitcoin yeni bir rekor kırdı. LUNA skandalı ile sarsılan kripto para piyasası 1 trilyon dolara yakın kayıp yaşadı.   

Bitcoin Tam Boyutta Gör

Mart ayının sonu itibariyle Bitcoin fiyatında başlayan düşüş hareketi istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Aradan geçen 8 haftalık sürede global ekonomiye dair bir umut belirmeyince yatırımcı da kaçmayı tercih etti.

Bitcoin fiyatı sekiz haftadır düşüyor

28 Mart tarihinde Bitcoin fiyatı 47 bin dolar seviyesine iğne attıktan sonra özellikle FED faiz arttırımları, Ukrayna’nın işgali ve bilanço daraltma haberleri ile global ekonomilere paralel olarak düşüşe geçti.

Tarihinde ilk kez Bitcoin fiyatı sekiz hafta üst üste kırmızı mum yaktı ve haftaya 30270$ ile başladı. 2.2 trilyon dolar ile rekor kıran toplam pazar değeri 1.3 trilyon dolara inmiş durumda. Yaklaşık olarak 1 trilyon dolar kripto para piyasalarını terk etti.

Kripto para piyasasının genelde paralel hareket ettiği Nasdaq endeksinin de üst üste 7 hafta kırmızı kapatması bunda çok etkili oldu. Pek çok büyük teknoloji şirketinin kayıpları yüz milyar dolarlarla ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3393 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim