Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı yeniden 48 bin dolarda

Bitcoin uzun bir mücadelenin ardından yeniden 48 bin dolar bandını kırmış vaziyette. Burada tutunmaya devam ederse kripto para piyasası için olumlu bir hava oluşabilir.

BTC yükselecek mi? Tam Boyutta Gör

Umutla başladığı yeni yılda birbiri ardına olumsuz haberlerle sarsılan ve 27 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin pes etmedi ve eski kalelerini birer birer geri almaya başladı. 

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Son birkaç aydır inişli ve çıkışlı grafikler izleyerek yatırımcısını korkutan Bitcoin önemli bir seviye olarak görülen 48 bin dolara yeniden geldi ve hacimli bir şekilde kırdı. Geçtiğimiz hafta da bu seviyeyi test ederek geri çekilmişti. 

Kripto para piyasasının rahat bir nefes almasını sağlayacak olan 48 bin dolar bandında yoğun bir savaş var diyebiliriz. Üzerinde gün kapanışları yaptığı takdirde olumlu bir hava oluşacağını söylemek mümkün. 

Diğer taraftan Ethereum’un hareketleri de merakla bekleniyor. Piyasadaki diğer kripto paraların çıkışına da zemin hazırlayacak olan Ethereum aynı zamanda Bitcoin hakimiyetini kırması açısından da önemli. Burada da 3400$ seviyelerinin önemli olduğu belirtiliyor. 

Son olarak önemli projelerini birbiri ardına açıklayan Cardano blok zinciri yılın en önemli çıkışlarından birisini yaptı ve 2.56$ seviyelerine geldi. 80 milyar dolar Pazar değeri ile üçüncü sıraya yerleşmiş durumda. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim