
ABD Temsilciler Meclisi, bu hafta başında borç tavanını yükseltecek tasarıyı kabul etti. Anlaşmanın sağlanamaması halinde 5 Haziran’da temerrüde düşüleceği belirtilmişti. Bu durum ile birlikte geleneksel yatırım araçları nefes aldı ancak BTC yüzde 3'e yakın değer kaybetti. Blackrock CEO’su Laurence Fink, borç tavanının doları olumsuz etkileyebileceğini söyledi. Deutsche Bank’ın düzenlediği konferansta konuşan Fink, en az iki ay daha faiz artırımı beklediğini ifade ederken, enflasyonun düştüğüne dair kanıt göremediğini söyledi.
Uzmanlar, ABD’de temerrüt riskinin karşılıksız varlıklara olan güveni pekiştireceğini ifade etti. Borç tavanı krizini değerlendiren Blackrock CEO’su Laurence Fink, ABD dolarına olan güvenin azalabileceğini ifade etti. Bazı analistler ise borç tavanı krizinin Bitcoin’e bazı avantajlar sağlayabileceğini belirtti.
Kripto yatırımcıları, enflasyon ve borç korkuları nedeniyle Bitcoin’e olan ilginin artabileceğini ifade ediyor. eToro analisti Josh Gilbert, yatırımcıların mevcut finansal sistemin dışında güvenli liman varlıkları arayabileceğini belirtti. Gilbert, borç tavanı anlaşmasının Bitcoin’e fayda sağlayacağını kaydetti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


istilacı asıl sizsiniz suri çöpler... afgan çöpler... paki çöpler...
zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.