Anlık Bildirim

Marvel’ın merakla beklenen yeni filmi Black Panther 2’den ilk görseller paylaşıldı

Marvel'ın en beğenilen filmlerinden birisi olan Black Panther'in ikinci filmi olan Black Panther: Wakanda Forever'dan ilk görseller paylaşıldı.

Black Panther 2’den ilk görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli filmlerinden birisi olan Black Panther'in ikinci filmi için çalışmalar bir süredir devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde de filin setinden ilk görüntüler sızdırıldı.

Sızdırılan görsellere baktığımızda daha önceki filmlerde izlediğimiz Danai Gurira (Okoye) ve Letitia Wright (Shuri) ikilisinin görebiliyoruz. Ayrıca Ironheart (Riri Williams) karakterini canlandıran Dominique Thorne’u da görebiliyoruz. Daha önce duyurulan Ironheart dizisi ile büyük bir ihtimalle bağlantısı olacak.

Geçtiğimiz yıl kanser sebebiyle hayatını kaybeden başrol Chadwick Boseman'ın ardından ikinci filmde nasıl bir şey izleyeceğimiz büyük bir merak konusu. Yapılan açıklamalara göre ikinci filmin bir karaktere değil Wakanda'ya odaklanacak.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ryan Coogler'ın yaptığı Black Panther 2, 7 Temmuz 2022'de vizyona girecek. Oyuncu kadrosunda şimdilik Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong'o, Florence Kasumba, Dominique Thorne ve Angela Bassett bulunuyorç

Black Panther 2 Set Görselleri

Kaynakça https://www.gamesradar.com/black-panther-2-set-photos-offer-best-look-yet-at-dominique-thorne-as-riri-williams/ https://screenrant.com/black-panther-2-shuri-okoye-chase-set-image/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim