Anlık Bildirim

Marvel'ın merakla beklenen filmi Black Panther 2'nin çekimleri başladı

Marvel'ın en beğenilen filmlerinden birisi olan Black Panther'in ikinci filmi olan Black Panther: Wakanda Forever'ın çekimleri Atlanta'da başladı.

Black Panther: Wakanda Forever çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli filmlerinden birisi olan Black Panther'in ikinci filminin geleceği bir süredir biliniyordu. Geçtiğimiz saatlerde Kevin Feige ikinci film ile ilgili güzel bir haber paylaşıldı.

Black Panther'in 2'nin Çekimleri Başladı

Geçtiğimiz saatlerde evrenin başındaki isimlerden biri olan Kevin Feige, Variety'e verdiği bir demeçte ikinci filmin çekimlerinin Atlanta'da başladığını açıkladı. Ne yazık ki film ile ilgili başka herhangi bir detay verilmedi.

Geçtiğimiz yıl kanser sebebiyle hayatını kaybeden başrol Chadwick Boseman'ın ardından ikinci filmde nasıl bir şey izleyeceğimiz büyük bir merak konusuydu. Yapılan açıklamalara göre ikinci filmin bir karaktere değil Wakanda'ya odaklanması bekleniyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ryan Coogler'ın yaptığı Black Panther 2, 7 Temmuz 2022'de vizyona girecek. Oyuncu kadrosu net bir şekilde açıklanmadı ancak Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong'o, Florence Kasumba ve Angela Bassett rollerini yineleyecek gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim