Anlık Bildirim

2 yılın ardından Marvel sinemalara dönüyor: Black Widow filmi nasıl olmuş?

Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni bir dönemini başlatacak olan Black Widow filminin inceleme puanları paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Black Widow inceleme puanları paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni yaklaşık 12 yıldır hayatımızın içerisinde. Bu süreçte neredeyse her yıl, üç film ile evrene dair başka bir hikaye izledik. 2019 yılında yayınlanan Avengers Endgame film ile birlikte de Marvel'ın bir dönemi sonlandı. Ardından da Spider-Man Far From Home filmi ile bu döneme ait son filmi izledik. 

Marvel'ın yeni dönemini de bildiğiniz gibi Black Widow filmi başlatacaktı. Ancak ne yazık ki salgın sebebiyle film geçtiğimiz yılın mayıs ayından tekrar tekrar ertelenerek Temmuz 2021'e kadar geldi. Yani yaklaşık olarak 2 yıldır hiçbir Marvel filmi sinemalarda değildi. Ancak haftaya bu durum bitiyor. Black Widow için sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz saatlerde de filmin inceleme puanları paylaşıldı.

Black Widow Nasıl Olmuş?

Şu anda Metacritic üzerinde filme yaklaşık 30 eleştirmen puan vermiş ve ortalaması 69. Rotten Tomatoes üzerinde ise 100 kişi puan vermiş ve ortalama %85. Film ile ile ilgili genel yorumlara baktığımızdaysa filmin daha çok karakter odaklı olduğunu, büyük amaçlara hizmet etmediğini ve aksiyon sahnelerinin iyi olduğunu görüyoruz. Yani bir süper kahraman hikayesinden ziyade daha çok bir insanın hikayesi anlatılıyor. Elbette sevip sevmemek sizlere kalmış bir durum.

Black Widow, 9 Temmuz 2021'de hem sinemalarda hem de Disney Plus üzerinden ekstra bir ücretle yayınlanacak. Bizim ülkemizde Disney Plus olmadığı için yalnızca sinemalarda yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim