Anlık Bildirim

Bir dönem sona eriyor: BlackBerry, tüm klasik telefonların desteğine son verdi

Akıllı telefon sektörü hız kazanmadan bir süre önce döneminin popüler markası BlackBerry, BlackBerry OS veya BB10 OS kullanan klasik telefonlar için desteğini sonlandırdığını açıkladı.

Noki

BlackBerry klasik telefonların desteğini sona erdirdi Tam Boyutta Gör

Tam dokunmatik ekranlı telefonların pazar üzerinde büyük bir etki yaratmayacağını düşünen Nokia ve BlackBerry, her ne kadar deneyimli markalar olsa da, kendi yazılımları koruması ile telefon sektöründe büyük darbeler aldı. İPhone ve Android telefonların yaygınlaşmasından kısa bir süre önce fiziksel klavyeli cihazlar ile en popüler telefon markalarından biri olan BlackBerry, tüm klasik telefon modeller için resmi desteğini sonlandırdığını duyurdu.

Bir dönem sona eriyor

Yeni duyuruyu bu hafta başlarında paylaşan şirket, BlackBerry OS veya BB10 OS çalıştıran telefonları artık desteklemeyecek. Ayrıca cihazların mobil hat veya WiFi bağlantılarının işlevsel kalması için yeni bir güncelleme paylaşılmayacağı konusunda uyarıda bulunan şirket, Android işletim sistemine sahip eski cihazların desteğini ise 4 Ocak 2022'de sonlandıracak.

Bir devrin sonu olacak yeni duyuru ile klasik BlackBerry telefonlarının arama, hücresel veri, SMS ve acil servis arama işlevlerini kaybedebileceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte cihaz sahiplerinin tüm verilerini yedeklemeleri öneriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5547 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim