Anlık Bildirim

Xiaomi CEO'su Lei Jun, Xiaomi 12 serisini iPhone 13 ile kıyasladı

Xiaomi, 28 Aralık'ta gerçekleştirilen etkinlikte yeni Xoami 12 ailesini tanıttı. Şirketin CEO'su Lei Jun, yeni tanıtılan telefonları Apple'ın iPhone modelleri ile kıyasladı.

Xiaomi CEO'su yeni telefonlarını iPhone modelleri ile kıyasladı Tam Boyutta Gör

Xiaomi CEO’su Lei Jun, dün gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan Xiaomi 12 ailesini, Apple iPhone 13 ve iPhone 12 modelleri ile kıyasladı. Resmi Weibo hesabında yeni bir gönderi paylaşan Lei Jun, Xiaomi 12 Pro’nun iPhone 12 Pro Max’ten daha iyi bil el hissiyatına sahip olduğunu belirtti ve yeni açıklamalarda bulundu.

iPhone 13'e kıyasla daha hafif 

Weibo gönderisinde Lei Jun, 6.7 inç ekran boyutuna sahip iPhone 13 Pro Max’in 160.8mm x 78.1mm x 7.6mm gövde boyutuna ve 238 gram ağırlığına vurgu yaparak, 6.73 inç ekrana sahip Xiaomi 12 Pro'nun 163.6mm x 74,6mm x 8.16mm ölçülerinde ve yalnızca 205 gram ağırlığa sahip olduğunu söyledi.

Xiaomi 12 modelini de iPhone 13 ile karşılaştırmaktan geri durmayan Xiaomi CEO'su, modellerin DisplayMate'ten A+ not aldığını ve iPhone'a kıyasla daha büyük bir tasarıma sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca Jun, yeni amiral gemisi modellerinde büyük bir çaba sarf ettiklerini ve uygun soğutma çözümünü sağlamak için özel bir soğutma çözümü tasarladıklarını dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10509 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, iPhone 13 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim