Anlık Bildirim

BlockFi’nin iflası, Bitcoin madenciliğini olumsuz etkiledi

BlockFi'nin iflas koruma başvurusu nedeniyle BlockFi'ye borcu bulunan Bitcoin madencileri için zorlu süreç başlıyor. Borcun ödenmesi için daha yoğun baskıya maruz kalacaklar.
BlockFi’nin iflası, Bitcoin madenciliğini olumsuz etkiledi Tam Boyutta Gör
İlk olarak kripto para borsası FTX’in iflası, daha sonrasında BlockFi’ın çökmesi bütün bir sektörü olumsuz etkilerken, Bitcoin madenciliği de bu olumsuz havadan nasibini aldı. BlockFi, madencilik sektöründe en büyük borç verenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin iflas başvurusu, kripto varlık fiyatlarındaki çöküş ve madencilikte artan zorluklarla mücadele eden Bitcoin madencilerini olumsuz etkiledi.

Kripto varlıklarının çökmesi, yüksek enerji fiyatları ve madencilikte artan zorluk yetmezmiş gibi, şimdi Bitcoin madencileri BlockFi’nin iflas koruma başvurusunun sonuçlarıyla karşı karşıya.

BlockFi, NYDIG’den sonra alandaki en büyük ikinci borç veren oldu. Üstelik BlockFi borçlusu Core Scientific (dünyanın en büyük madencilik şirketi) iflas başvurusunda bulunmak üzere. Core’un Eylül ayında BlockFi’ye 54 milyon dolarlık ödenmemiş borcu var ve yakın zamanda ödeme yapmayacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim