Anlık Bildirim

Bluebox Co-pilot aracınızda en büyük yardımcınız oluyor

Bluebox Co-pilot ürünü ön cama yapıştırıldıktan sonra şerit takibi, araç içi ve dışının gözlenmesi, LTE bağlantısı, bileşenlerin sürekli takibi gibi işlevler sunuyor.

Bluebox Co-pilot akıllı asistan Tam Boyutta Gör

Bugün araç içi bilgi ekranlarının gelişmesiyle belirli ölçülerde akıllı bir asistanımız mevcut hale geldi. Bununla birlikte daha gelişmiş sistemler daha yüksek ve haliyle pahalı versiyonlarda bulunuyor. 

Bluebox Co-pilot nedir?

Bluebox Co-pilot aksesuarı ODB II girişi olan her araca monte edebileceğiniz, kamera desteği ve yapay zekâ algoritmaları ile adeta akıllı bir yardımcınız haline gelen yenilikçi bir ürün olarak öne çıkıyor.

Araç ön camının görüşü kesmeyecek bir yerine monte edilen akıllı pilot ön ve arkasında Full HD kameralar barındırıyor. Opsiyonel LTE bağlantısı ile sürekli olarak aracınızı takip etmeniz de mümkün oluyor. 

Araçta olmadığınız zamanlarda sistem sürekli izleme modunda oluyor ve gece görüşü sayesinde görüş sıkıntısı yaşamıyor. Herhangi bir risk anında uygulama üzerinden kullanıcısını uyarıyor. Ayrıca dashcam olarak da sürekli kayıt alabiliyorsunuz ve şerit ihlali, ön veya arkadaki araca yakınlaşma gibi durumları da takip ediyor. 

Bluebox Co-pilot fonlandı

Diğer taraftan aracın sistemini takip eden cihaz belirli aralıklarla bileşenleri tarıyor ve herhangi bir arızada uyarı veriyor. Ayrıca kullanıcının yaptığı mesafeyi kayıt ediyor ve tasarruf konusunda tavsiyelerde bulunuyor. Bir geliştirici aracı da sunan girişim farklı uygulamalara da kapı açıyor. 

Bluebox Co-pilot ürünü temel seviye 159$, yapay zekâ ve LTE destekli versiyon 259$ bağış karşılığında elde edilebiliyor. Kickstarter üzerinde kat kat fazla bağış toplayan proje Şubat ayında hayata geçecek. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim