Anlık Bildirim

Bluetooth Auracast devrim yapmaya geliyor

Bluetooth dünyasına yayıncılık benzeri ögeler getirecek olan Bluetooth Auracast tanıtıldı. İşitme cihazlarını da iyileştirecek olan Bluetooth Auracast özellikleri neler?

Bluetooth Auracast

İlk yıllarında sadece veri aktarımı ve mono kablosuz görüşme için kullanılan Bluetooth teknolojisi bugün hiç olmadığı kadar yetenekli. Birden fazla cihaza aynı anda bağlanma, yüksek kaliteli ses aktarımı, nesne bulma yardımı, düşük gecikmeli çevre ekipmanları gibi pek çok avantaj sunan Bluetooth teknolojisi şimdi de Auracast çözümünü geliştirdi

Bluetooth Auracast nedir?

Bluetooth Auracast teknolojisi Bluetooth ses yeteneklerini bir adım öteye götürüyor ve artık yayıncılık benzeri ögeler de dahil ediliyor. Böylece hem son kullanıcı hem işletmeler için yeni potansiyeller oluşuyor.

Geçmiş yıllarda bir kulaklığı iki kişinin paylaşması konusu artık tarihe karışıyor diyebiliriz. Kullanıcı Bluetooth üzerinden bir Auracast hotspot açarak arkadaşlarının da aynı müziği dinlemesini sağlıyor. Ya da havalimanlarında Auracast noktalarına bağlanarak çeşitli bilgiler ve anonslar alabiliyorsunuz. Yine açık alan televizyonlarına bağlanarak sesler karışmadan izleyebilmek de mümkün.

Bluetooth Auracast Tam Boyutta Gör

Diğer bir avantaj ise işitme cihazlarının geliştirilmesi. Böylece kullanıcılar çok daha yüksek ve berrak sesler duyarak yaşam kalitelerini arttırabilecekler. Bluetooth Auracast kısa süre içerisinde cihazlardaki yerini alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim