Anlık Bildirim

Bob Odenkirk başrollü John Wick benzeri Nobody filminin devamı için çalışmalar başladı

Better Call Saul'un başrolü olan başarılı oyuncu Bob Odenkirk'ün başrolü olduğu aksiyon dolu film Nobody'nin devam filminin açılış sahnesinin yazıldığı açıklandı.

Bob Odenkirk başrollü John Wick benzeri Nobody filminin devamı için çalışmalar başladı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay yayınlanan ve ortalama üzeri puanlar alan, Better Call Saul'un başrolü olan başarılı oyuncu Bob Odenkirk'ün başrolünde bulunduğu aksiyon filmi Nobody'nin devam filmi için çalışmalar başladı.

John Wick'in de senaristliğini yapan Nobody senaristi Derek Kolstad geçtiğimiz günlerde Collider ile bir röportaja katıldı. Röportaj esnasında Derek Kolstad, Nobody 2 için bir açılış sahnesi yazdığını açıkladı. İlk filmde oluşturulan şablone uygun bir giriş sahnesi yazdığını açıklayan Kolstad ne yazık ki herhangi bir ayrıntı vermedi.

Nobody 2 şu anda resmi olarak duyurulmadı ve stüdyodan onay gelmedi. Onayın gelmesi durumunda çalışmalar resmi olarak da başlayacak. Şu anda Derek Kolstad büyük bir ihtimalle genel hatlarıyla bir senaryo oluşturuyor. 

İlk filmin yönetmenliğini Ilya Naishuller, senaristliğini ise John Wick'in senaristi Derek Kolstad üstleniyor. 26 Mart'ta vizyona giren filmin oyuncu kadrosunda ise Bob Odenkirk, Connie Nielsen, Christopher Lloyd, J.P. Manoux, Paul Essiembre ve Humberly González bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19856 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nobody, Nobody 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim