Anlık Bildirim

Borusan Araç İhale'den 2. el araç fiyatlandırma hizmeti: Borusan 7/24 Fiyat

Borusan Araç İhale, BiP ve Microsoft iş birliğiyle geliştirdiği Borusan 7/24 Fiyat hizmetini tanıttı. 2. el araç fiyatlandırma servisi olan Borusan 7/24 Fiyat'ın detayları haberimizde:

Borusan Araç İhale'den 2. el araç fiyatlandırma hizmeti: Borusan 7/24 Fiyat Tam Boyutta Gör

İkinci el araç fiyatlamasında pazarın tek referans noktası olmak isteyen Borusan Araç İhale, bu amacı doğrultusunda önemli bir adım attı. Şirket, BiP ve Microsoft iş birliği ile geliştirdiği Borusan 7/24 Fiyat hizmetini kullanıma sundu.

2. el araç fiyatlama servisi olan Borusan 7/24 Fiyat’a BiP’in Keşfet bölümünden kolayca ulaşmak mümkün. Bu servis ile kullanıcılar, satmak ya da satın almak istedikleri araçların perakende fiyatlarını hızlı ve kolay bir şekilde öğrenebilecekler. Aracın model, paket ve kilometresi gibi temel bilgilerinin yanı sıra hasar, ekspertiz gibi detaylı verilerinin de girildiği sistem, en gerçekçi ve en doğru fiyatı göstererek fark yaratmayı hedefliyor.

Borusan 7/24 Fiyat servisindeki fiyat belirleme işlemi yapay zeka desteğiyle yapılıyor. Sistemin makine öğrenme altyapısında, son yıllarda bu alana büyük yatırım yapan Microsoft’un ürünleri ve teknolojik altyapısı kullanılıyor. Veri havuzu olarak da Borusan Araç İhale’nin kendi açık artırma kanallarında gerçekleşen satış verilerinden faydalanılıyor. Borusan 7/24 Fiyat servisinde şimdilik 2000 yılından daha genç, 200 bin km’den düşük ve değerinin %40’ından az hasar kaydı olan araçlar için fiyat alınabiliyor.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında hizmete sunulan ve o günden bu yana 14 bin takipçiye ulaşan Borusan 7/24 Fiyat servisini şimdilik sadece Turkcell aboneleri kullanabiliyor. Bu ayın sonundan veya önümüzdeki aydan itibaren diğer operatörlerin BiP kullanıcıları için de kullanılabilir olacağı ifade ediliyor. Aylık üyelik gerektirmeyen serviste sorgulama başına 2.99 TL ücret alınıyor. Söz konusu ücretin her operatörde aynı olacağı, eğer sorgulanan araç fiyatlanamazsa ücret alınmayacağı da verilen bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim