Anlık Bildirim

BTCTurk borsası saatlerdir kapalı, yatırımcı tedirgin

BTCTurk borsasına saatlerdir erişim sağlanamıyor ve sosyal medya üzerinde de bir dezenformasyon başladı. Yetkililer sunucu kaynaklı sorunun bir süre daha devam edeceğini belirtiyor.

BTCTurk Tam Boyutta Gör

Kripto para yasasının konuşulduğu bugünlerde ülkemizde önemli bir borsaya erişim sıkıntısı yaşanmaya başladı. BTCTurk saatlerdir erişime kapalı ve önceden bilgilendirme yapılmadan başlayan bu kesinti tedirginliğe neden oldu.

BTCTurk borsasına ne oldu?

Dün akşam saatlerinde BTCTurk borsasına erişim sağlanamayınca haliyle yatırımcılar da sosyal medya üzerinde şikayetlerini dile getirmeye başladı. BTCTurk Destek ekibi devreye girerek sunucu kaynaklı bir sorun olduğunu paylaştı. 

Ne var ki saatlerce borsaya ulaşılamaması dedikoduların dönmesine neden oldu. Bazı hesaplar BTCTurk ekibinin yurt dışına kaçtığını ve ofisi boşalttığını bile iddia etti. Kısa süre önce borsanın kurucusu Kerem Tibuk devreye girerek Microsoft kaynaklı bir sorun olduğunu ve endişelenecek bir durum olmadığını dile getirdi. Yatırımcıyı bir nebze rahatlatan açıklamaya göre bakım beklenenden daha uzun bir zaman alabilir. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25796 kez okundu.
58 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
btcturk, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim