Anlık Bildirim

Bu yıl çıkacak olan Call of Duty oyunu 2. Dünya Savaşı’nda geçecek

Geçtiğimiz aylarda onaylanan yeni Call of Duty oyununun teması II. Dünya Savaşı olacak. Ayrıca henüz netleşmese de oyunun isminin de Call of Duty WWII: Vanguard olacağı yönünde.

Bu yıl çıkacak olan Call of Duty oyunu 2. Dünya Savaşı’nda geçecek Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision’ın yaptığı, oyun dünyasının popüler yapımlarından Call of Duty’nin yeni oyunu geçtiğimiz aylarda onaylanmıştı ancak tam ismi ve konusu belli olmamıştı. Geçtiğimiz gün EuroGamer, çıkan son söylentileri doğruladı.

Oyun dünyasının güvenilir kuruluşlarından EuroGamer, bu yıl çıkacak olan Call of Duty’nin II. Dünya Savaşı’nda geçeceğini onayladı. Ayrıca oyunu Sledgehammer Games’in geliştirdiğini de onayladı. Henüz net olarak bilinmese de yeni oyunun isminin de Call of Duty WWII: Vanguard olacağı söyleniyor.

Ayrıca EuroGamer, oyunla ilgili çıkan alternatif bir İkinci Dünya Savaşı anlatacak söylentilerini de yalanladı. EuroGamer, oyunun İkinci Dünya Savaşı’na sadık kalacağını söylüyor. Oyunun bu yılın sonlarında yayınlanacağı zaten duyurulmuştu.

Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı. Umuyoruz senaryo olarak daha uzun ve son iki oyun gibi uğraşılmış bir yapım görürüz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16916 kez okundu.
13 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Call of Duty WWII: Vanguard, call of duty 2021 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim