Oyun Haberleri

Kategori
Son dakika oyun haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), oyun hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
348 VİDEO 6.307 HABER 245 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 9 İÇERİK

Oyun Son Dakika Haberleri

Güncel Oyun Haberlerini Takip Edin 📰

En yeni Oyun Haberleri de dahil olmak üzere, Oyunlar ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri içerisinde bulunduğunuz 316 sayfalı bu kategoriden takip edebilirsiniz.

DonanımHaber'in alanında uzman editörleri, Oyunlar dünyasında yaşanan son gelişmeleri aktarmak için haftada ortalama 11 içerik oluşturmaktadır. Ayrıca şimdiye kadar ise bu kategoriyle ilişkilendirilmiş 348 video, 245 galeri ve 5714 adet Oyunlar haber içeriği bulunmaktadır.

Oyunlar İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Oyun Haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Siz de 2024'teki son dakika Oyun Haberlerini kaçırmamak için bu kategoriye abone olarak, hem e-posta ile hem de forum ve mobil uygulamamız üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Anlık Oyunlar Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Oyun Haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri anbean bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Oyun Haberlerini okuduktan sonra, Sürücü Haberleri sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Güncel Oyun Haberleri 2022

Bedava (ücretsiz) oyun haberlerinden 2022'de yeni çıkan oyunlara kadar oyun dünyasında yaşanan tüm gelişmeler, DonanımHaber oyun kategorisinde. Bu kategoride şunları bulabilirsiniz:

  • Bedava oyun haberleri
  • Bilgisayar & PC oyunları ile ilgili haberler
  • Konsol oyunlarıyla ilgili haberler
  • Güncel oyunlar ile ilgili haberler
  • 2022'deki en yeni oyunlar ile ilgili gelişmeler
  • En çok oynanan oyunlarla ilgili güncel gelişmeler
  • En iyi oyunlarla ilgili haberler

Video Oyunlarının Tarihi 🎮

Dünyanın ilk video oyun konsolu, katot ışın tüpü eğlence cihazı (cathode ray tube amusement device) 1947 yılında patentlenmiştir. Bu oyun konsolu radarlarda kullanılan ekran teknolojisini kullanır ve oyuncunun ekrandaki bir noktayı hareket ettirmesini sağlayan analog bir kontrol cihazına sahiptir.

Konsol oyunları 90'lı yıllarda yerini bilgisayar oyunlarına bırakmış olsa da, Sony'nin ürettiği PlayStation ile birlikte konsollar, bilgisayarlara yeniden rakip olmuştur. PlayStation'ın ardından Xbox, Wii, Nintendo Dual Screen konsolları ile bilgisayarın rakipleri artmıştır. İlk el konsolu Microvision'un aynı adı taşıyan cihazıdır.

Video oyunlarının tarihi hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Popüler oyunlar 🎯

Oyunlarla ilgili soru, tavsiye ve önerilerinizi forum.donanimhaber.com'daki oyun forumları sayfasından paylaşabilirsiniz.

Oyun ÖnerileriBilgisayarım hangi oyunları kaldırır
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim