Anlık Bildirim

Bulmaca macera oyunu Sixit, iOS ve Android için erken erişime açıldı

Küçük memeli bir canlıyı kontrol ettiğini bulmaca macera oyunu Sixit, iOS ve Android için erken erişime açıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bulmaca macera oyunu Sixit, iOS ve Android için erken erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Star Garden Games'in yaptığı bulmaca macera oyunu Sixit, mobil cihazlar için erken erişime açıldı.

Sixit isimli oyunda ismi Pep olan memeli bir canlıyı kontrol ediyorsunuz. Oyunda yaklaşan ölümcül bir fırtınanın gizemini ve sebebini çözmeye çalışacaksınız. Bu fırtınayı durdurmazsanız tüm orman yok olacak. Tüm ormanın en zeki canlısı siz olduğunuz için de halkınız tarafından onlara yardım etmek ve kurtarmak için seçildiniz.

Oyunda ormanda gezerken birçok farklı yere gidebilecek ve evreni keşfedebileceksiniz. Ayrıca çeşitli aktivitelere de katılabileceksiniz. Oyunun kontrolleri de fazlasıyla basit.

Oyun şu anda Android cihazlar için Google Play üzerinde erken erişime açıldı. iOS cihazlar için de TestFlight uygulaması üzerinden indirilip denenebilir. TestFlight sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Google Play sayfasını aşağıda bulabilirsiniz.

Sixit Sixit Sixit Sixit Star Garden Games Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim