Anlık Bildirim

Bulmaca tabanlı basketbol oyunu NBA Ball Stars, mobil cihazlar için duyuruldu

NBA'in yeni yıldızlarından Ja Morant'ın yer aldığı bulmaca tabanlı basketbol oyunu NBA Ball Stars, iOS ve Android cihazlar için duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Bulmaca tabanlı basketbol oyunu NBA Ball Stars, mobil cihazlar için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Netmarble ve Kung Fu Factory'nin yaptığı bulmaca tabanlı basketbol oyunu NBA Ball Stars mobil cihazlar için duyuruldu.

2019 - 2020 sezonunda yılın en iyi çaylağı seçilen Ja Morant'ın da bulunduğu NBA Ball Stars; kaliteli grafikler, kolay kontroller ve tempolu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. İlerleyen süreçte oyuna birçok NBA yıldızı daha eklenecek ve bu şekilde oyunun popülerliği de hızla artacaktır.

Oyuna kendi NBA takımınızı oluşturarak başlayacaksınız ve ardından çözdüğünüz bulmacalar, yerine getirdiğiniz görevler ile birlikte kadronuzu yenileyecek ve geliştireceksiniz. Geliştirici oyunu tüm NBA severler ve bulmaca oyunu severler için geliştirildiğini söylüyor.

Oyun şu anda buradaki sayfada ön kayıta açılmış durumda. iOS veya Android cihazınız için ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ne yazık ki şu an için oyunun çıkış tarihi belli değil. Oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim