Anlık Bildirim

Sevilen oyun serisi Call of Duty'nin en unutulmaz anları

Oyun dünyasının popüler yapımlarından birisi olan Call of Duty'nin şu anakadar birçok oyununu gördük ve özellikle ilk oyunlarda birçok ikonik sahne bulunuyordu. İşte bu anlardan bazıları.

Call of Duty'nin unutulmaz anları Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı oyun dünyasının popüler serilerinden Call of Duty'nin şu ana kadar birçok oyunu çıktı ve oyunculara birçok unutulmaz an yaşattı.

Call of Duty serisi özellikle ilk oyunlarında daha çok hikaye odaklıydı ancak yıllar ilerledikçe hikaye modu öylesine koyulan bir mod oldu. Hatta bir oyunda hikaye modu bile bulunmuyordu. Call of Duty'nin hikaye modunu sevenler ve özleyenler için de bir galeri hazırladık. Bu galerimizde Call of Duty serisinin, özellikle ilk oyunlarının en unutulmaz anlarından bazılarını bulabilirsiniz.

Tüm ikonik anları ne yazık ki ekleyemedik ya da unuttuklarımız da olabilir. Eğer galeride göremedğiniz ve sizin için ikonik olan bir an varsa görselini bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın. Görsellerde özellikle ilk oyunlar için bolca spoiler olduğunu da belirtelim.

Call of Duty Unutulmaz Anlar


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim