Yayıncılığını Activision’ın yaptığı, oyun dünyasının popüler yapımlarından Call of Duty’nin yeni oyunu geçtiğimiz aylarda onaylanmıştı ancak hala resmi bir tanıtım göremedik. Birçok oyuncu yeni oyununun, yani Call of Duty: Vanguard'ın E3'te tanıtılacağını düşünüyordu. Ancak söylentiler aksini söylüyor.
Call of Duty: Vanguard'ın E3'te Olmayacak
Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden birisi olan E3'te bildiğiniz gibi birçok oyun tanıtılıyor. Her yıl da mutlaka Call of Duty markasının yeni oyunundan bir şeyler görürdük. Ancak bu yıl bir farklılık olacak gibi. Söylentilere göre bu yıl E3'te yeni Call of Duty oyunu ile ilgili bir tanıtım olmayacak.
Yeni Call of Duty yerine E3'te Call of Duty'nin ücretsiz oyunu Call of Duty Warzone'un yeni içerikleri hakkında bilgiler göreceğiz. Özellikle oyunun yeni oyunla birlikte temasının İkinci Dünya Savaşı'na dönüşeceği söyleniyor. Yani oyuna İkinci Dünya Savaşı temalı haritalar ve eşyalar eklenecek ve bunun ilk bilgilerini E3'te göreceğiz. E3 bu cumartesi başlıyor.
Yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştiriyor. Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı. Yeni oyun her zaman olduğu gibi bu yılın sonlarında çıkış yapacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

