Anlık Bildirim

2. Dünya Savaşı temalı yeni Call of Duty oyunu haftaya tanıtılacak

Activision'ın her yıl yayınladığı popüler FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu olan ve şimdilik Vanguard ismi ile anılan oyun, 19 Ağustos'ta tanıtılacak.

Call of Duty Vanguard haftaya tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı Call of Duty serisinin her yıl bildiğiniz gibi yeni bir oyunu çıkıyor. Bu yıl da elbette bir oyun çıkacak ancak ne yazık ki hala çok fazla detaya hakim değiliz. Son çıkan söylentiye göre oyunun ilk resmi detaylarını haftaya göreceğiz.

19 Ağustos'ta Detaylar Geliyor

NEXTGEN_ishere isimli bir Twitter kullanıcısı 19 Ağustos'ta tanıtımın yapılacağına dair bir paylaşım yaptı ancak sonrasında bu paylaşım silindi. Daha öncesinde özellikle Battlefield 2042 ile ilgili tüm detayları önceden paylaşan Tom Henderson ise bu durumu dört farklı kaynaktan araştırdığını ve 19 Ağustos'un doğru bir tarih olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle doğru çıkacak olan söylentilere göre bu yıl çıkacak olan Call of Duty oyununun ilk resmi tanıtımı 19 Ağustos'ta Türkiye saati ile 20:45'te yapılacak.

Yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştiriyor. Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı. İkinci Dünya Savaşı temalı olacağı da %100 değil ancak %99 diyebiliriz. Ayrıca oyunun içerisine yine Warzone'un entegre edileceği, hikayeli ve çok oyuncu modların yanı sıra bir de zombi modunun olacağı söyleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim