Anlık Bildirim

Call of Duty'nin yeni oyunu Call of Duty: Vanguard çıkmadan oyuncular hile kullanmaya başladı

Activision'ın her yıl yayınladığı popüler FPS oyunu Call of Duty'nin yeni oyunu Call of Duty: Vanguard'ın daha betasından oyuncular hile kullanmaya başladı.

Call of Duty Vanguard'ın betasında bile oyuncular hile kullanıyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sledgehammer Games ve Treyarch'ın yaptığı yeni Call of Duty oyunu Call of Duty Vanguard'ın betası geçtiğimiz gün sonlandı. Ancak beta süreci bazı oyunculara kötü bir deneyim yaşattı.

Hileler Şimdiden Başladı

Betanın son saatlerinde birçok oyuncu beta sürecinde fark ettikleri hile kullanımlarını paylaştı. Ne yazık ki birçok oyuncu hile kullanmış gibi duruyor. Hilenin ise daha oyun çıkmadan başlamış olması oyuncuları bir hayli üzdü. Ancak oyunun tam sürümü için stüdyonun başka bir planı olduğunu belirtelim.

Daha önce de açıklandığı gibi Call of Duty Vanguard'ın çıkışı ile birlikte tüm Call of Duty oyunları yeni bir anti hile yazılımını kullanmaya başlayacak. Şu anda nasıl çalıştığına dair veya ne kadar işe yaradığına dair bir bilgi yok. Umuyoruz ki bu yeni yazılım başarılı bir sonuç verir ve en azından oyuncular bir süreliğine eğlendikleri bir oyun oynayabilir. 

Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkışını yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim